Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Άλλος για πάρτυ;

Με άρθρο μου προχθές σας ενημέρωσα για τα περί "εισόδου δια αντιτίμου" στο χώρο του Πανεπιστημίου στα πλαίσια της διεξαγωγής πάρτυ της παράταξης ΠΑΣΠ. Με την ίδια έκπληξη ενημερώθηκα μέσω facebook για την διοργάνωση παρόμοιου πάρτι από πλευράς ΔΑΠ για την αυριανή Δευτέρα. Αμέσως επικοινώνησα με τον φερόμενο ως διοργανωτή της εκδήλωσης, όπως εμφανιζόταν στο κοινωνικό αυτό δίκτυο. Αφού το εξήγησα γιατί κάποιο αντίτιμο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περιορίζει την είσοδο στο Πανεπιστήμιο, μας ευχαρίστησε για το σχόλιο και εγγυήθηκε για την διόρθωση της διατύπωσης. Κατ' αυτόν τον τρόπο η ΔΑΠ διοργανώνει πάρτυ αύριο στο ΑΕΙ, ιδίου ύφους με αυτό της ΠΑΣΠ, τονίζοντας πως τα χρήματα αφορούν στην αγορά αναψυκτικού.

Είμαι δε βέβαιη πως θα κατηγορηθούμε πάαααααλι για προεκλογική προπαγάνδα, από την άλλη, όσοι μας γνωρίζετε, ξέρετε τις τοποθετήσεις μας περί κομματικών παρατάξεων στον ακαδημαικό χώρο.
Προσωπικά, δεν θα παρευρεθώ στην εκδήλωση.

Καλή επιτυχία σε όλες τις παρατάξεις, είθε τα πάρτυ σας να κλόνισαν μεν τα νεύρα μας, να βοήθησαν δε σε μια ανανέωση των αντιλήψεων περί "ιδιωτικών δικαιωμάτων" στους ακαδημαικούς χώρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου