Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ε π ι σ τ ρ έ ψ α μ ε !

Σας λείψαμε;
Λόγω τεχνικής, οικονομικής, προσωπικής, πνευματικής και νοητικής κρίσεως η Δημιουργική Ομάδα μας αναγκάστηκε να απέχει από κάθε δραστηριότητα για περισσότερο από έναν μήνα. Στο διάστημα αυτό πολλά συνέβησαν:
-Ο Φοιτητικός Σύλλογος ανακοίνωσε τα σχέδια του για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στη Ρώμη τον ερχόμενο Μάρτιο. Οι φοιτητές κλήθηκαν να γνωστοποιήσουν τον ενδιαφέρον τους έως τις 4/11/2010 κι απ' όσο γνωρίζουμε το πακέτο των δηλώσεων ήταν βαρύτατο !
-Έγιναν κάποιες από τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενταχθούν στο ωρολόγιο πρόγραμμα μερικά από τα μαθήματα που λείπουν. Δυστυχώς, στο όνομα της οικονομικής κρίσεως τα θαύματα αποφεύχθηκαν για ακόμη μια φορά. Έτσι, οι φοιτητές του τρίτου και του τέταρτου έτους αναγκάστηκαν να ξανακάνουν τη δήλωση των επιλεγόμενων μαθημάτων διαλέγοντας αυτή τη φορά δύο από τα μαθήματα της αντίθετης κατεύθυνσης από εκείνην που έχουν ακολουθήσει. Στην αναβροχιά.....
-Βαρύ το φορτίο των πτυχιακών για κάποιους από τους μόνιμους διδάκτορες. Ελλείψει προσωπικού κάποιοι αναγκάζονται να εποπτεύσουν περισσότερες από 20 πτυχιακές εργασίες. Μολαταύτα, φαίνεται πως γίνεται η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια τόσο από τη μεριά των φοιτητών, όσο και από εκείνη των διδασκόντων.


Αυτά εν ολίγοις....Συνεχίστε να ενημερώνεστε από τον ιστότοπό μας και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να συμμετέχετε οι ίδιοι στέλνοντας είτε κάποιο μεμομονωμένο άρθρο σας είτε γράφοντας τακτικά.

cya

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου