Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Εγγραφές πρωτοετων

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καλωσορίζει τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή επιτυχία στις σπουδές τους.
Τα δικαιολογητικά που θα κατατίθενται από τους εισαγόμενους ή από άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο για την εγγραφή τους στο Τμήμα που έχουν επιτύχει είναι:

  1. Αίτηση (δίνεται από τη Γραμματεία κάθε Τμήματος).
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Απολυτήριου Λυκείου
  3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της Βεβαίωσης (Πρόσβασης), που θα την πάρετε από το Λύκειο, και στην οποία αναφέρονται οι βαθμοί που λαμβάνονται υπόψη για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (άρθρο 1 παρ.13 του Ν.2525/1997, όπως συμπληρώθηκε με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.2909/2001) (όσοι πέτυχαν με το σύστημα ενιαίου λυκείου 90% και 10%).
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι ο εισαγόμενος δεν είναι γραμμένος σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος (δίνεται από τη Γραμματεία κάθε Τμήματος).
    Υποψήφιος που έχει εγγραφεί σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή την Κύπρο και εισάγεται σε άλλη Σχολή ή Τμήμα δεν μπορεί να εγγραφεί στη νέα Σχολή ή στο Τμήμα εισαγωγής του, αν δεν διαγραφεί προηγουμένως από τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος. (Υποχρεούται να προσκομίσει αποφοιτήριο).
  5. Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
  6. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
  7. Ατομικό Στατιστικό Δελτίο φοιτητή (δίνεται από τη Γραμματεία κάθε Τμήματος).
  8. Αίτηση χορήγησης λογαριασμού πρόσβασης στους πόρους και τις υπηρεσίες Επικοινωνιών και Πληροφορικής (δίνεται από τη Γραμματεία κάθε Τμήματος).

Διευκρινίζεται ότι ΔΕΝ απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις.

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι εγγραφές έχουν ως ακολούθως:
Τμήμα Ημερομηνίες/ώρες διεξαγωγής εγγραφών
Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής 13-30 Σεπτεμβρίου, 09:00-13:00
Λοιπά τμήματα Θα ανακοινωθούν σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου